Skip to content
Voor jou

'De rode draad is het verbinden van je hart met je hoofd.'

Ik bied trainingen en coaching met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Weer meer leren voelen, voor mensen met beide benen op de grond. De rode draad in mijn werk is het verbinden van je hart met je hoofd.

Individuele begeleiding
Ik help je als er iets dwars zit, in werk of privé. Zit je ergens mee in je maag? En leidt dat tot klachten als stress, te weinig focus, angst, boosheid, of gebrek aan energie? Dat kan problemen geven in het contact met anderen, zoals je partner, je collega's of je leidinggevende. Maar vooral in het contact met jezelf.

Workshops en training
Samen met gelijkgestemden de diepte in op specifieke thema's en onderwerpen. We werken in de veilige sfeer van een kleine groep.

Intervisie
Wil jij professionele begeleiding bij jouw intervisiegroep? Zodat je samen meer uit de bijeenkomsten kan halen? Ik begeleid jullie als groep en ook individueel.

Coaching

Praten over wat je dwars zit? Ik hoor je denken: 'Daar heb ik geen tijd voor.' Door mijn eigen achtergrond begrijp ik dat heel goed. Tegelijkertijd zie ik wat een coachingsgesprek voor je kan doen. Ik maak gebruik van werkvormen die hun effect ruimschoots hebben bewezen.

Transactionele analyse

Maakt je bewust van patronen in het contact met jezelf en anderen. Thuis en op het werk.

Opstellingen

Plaatst jou in een groter krachtenveld. Je onderzoekt welke invloed anderen hebben (gehad) op jouw gedachten en gedrag.

Lichaamswerk

Helpt je om minder te denken en meer te voelen. Je brein en je lijf werken samen, maar dat wordt vaak vergeten.

Trainingen en intervisie

Met gelijkgestemden de diepte in. Soms is dat precies wat je nodig hebt om verder te kunnen. Wil je meer mensen aanmelden of een incompany training aanvragen? Of heb je behoefte aan begeleiding voor jouw intervisiegroep? Neem contact met mij op.

Workshop

Kennismaking (familie) opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

8 okt (Vol) / 1 nov / 16 dec
max: 12 deelnemers195 euro

Training

Terug naar je drijfveren

Sta jij iedere dag op, om te doen wat je wilt doen? Weet jij je oorspronkelijke drijfveren nog? Soms verliezen we ons plan uit het oog. Door de waan van de dag, door wat anderen van ons vragen, doordat je het zelf niet meer scherp hebt. Veel professionals gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen.

3 (Vol) & 4 okt (Vol) / 14 & 15 nov / 16 & 17 jan
max: 8 deelnemers695 euro

Training

Tweedaagse persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. Je bent in staat om dit mee te nemen in het contact met anderen. Bij collega’s, je partner, vrienden of familie. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen. Dat geeft je ruimte om ook andere keuzes te maken. Keuzes die echt bij jou passen.

4 & 5 nov / 30 & 31 jan
max: 12 deelnemers835 euro

Workshop

Je lijf vertelt waar het knelt

Als je lichaam praten kon, wat zou het jou dan zeggen? In deze workshop leer je te luisteren naar wat jouw lijf te vertellen heeft.

14 okt / 25 nov
max: 12 deelnemers195 euro