Skip to content
Voor jou

'Er verandert al iets door het simpelweg uit te spreken. Ik luister en raak snel de kern.'

Ik help je als er iets dwars zit, in werk of privé. Zit je ergens mee in je maag? En leidt dat tot klachten als stress, te weinig focus, angst, boosheid, of gebrek aan energie? Dat kan problemen geven in het contact met anderen, zoals je partner, je collega's of je leidinggevende. Maar vooral in het contact met jezelf. De rode draad van de coachingsgesprekken is het verbinden van je hart met je hoofd.

Naast een-op-een gesprekken bied ik ook geregeld workshops en trainingen aan die dieper ingaan op specifieke onderwerpen.

Wil je mijn blogs ontvangen, een individueel coachingsgesprek
plannen of deelnemen aan een training? Neem contact met mij op.

Coaching

Praten over wat je dwars zit? Ik hoor je denken: 'Daar heb ik geen tijd voor.' Door mijn eigen achtergrond begrijp ik dat heel goed. Tegelijkertijd zie ik wat een coachingsgesprek voor je kan doen. Ik maak gebruik van werkvormen die hun effect ruimschoots hebben bewezen.

Transactionele analyse

Maakt je bewust van patronen in het contact met jezelf en anderen. Thuis en op het werk.

Opstellingen

Plaatst jou in een groter krachtenveld. Je onderzoekt welke invloed anderen hebben (gehad) op jouw gedrag.

Lichaamswerk

Helpt je om minder te denken en meer te voelen. Je brein en je lijf werken samen, maar dat wordt vaak vergeten.

Trainingen en intervisie

Met gelijkgestemden de diepte in. Soms is dat precies wat je nodig hebt om verder te kunnen. Wil je meer mensen aanmelden of een incompany training aanvragen? Heb je behoefte aan begeleiding voor jouw intervisiegroep? Neem contact met mij op.

Workshop

Kennismaking (familie)opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

za 22 jan
max: 10 deelnemers65 euro

Tweedaagse Persoonlijk Leiderschap

Val je steeds in hetzelfde patroon, of krijg je vaker dezelfde feedback, op je werk of privé? Wat zijn jouw drijfveren? Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen? Ontwikkelen begint met jezelf goed leren kennen. In deze training begeleiden we jou in de veilige sfeer van een kleine groep, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

vr 11 feb
max: 12 deelnemers

Werkstress en burnout

In deze training onderzoeken we samen met jou de bron van je uitputting. Het waarom van zo over je grenzen gaan. Want als je dat kan vastpakken, komt er pas echt ruimte voor een duurzame volgende stap. Voor als je er middenin zit, als je op weg naar herstel bent, of als je wil voorkomen dat het zover komt. Met ervaringsdeskundigen.

di 8 mrt & za 2 apr
max: 12 deelnemersvolgtvolgt