Skip to content
Voor jou

'De rode draad is het verbinden van je hart met je hoofd.'

Ik bied trainingen en coaching met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Weer meer leren voelen, voor mensen met beide benen op de grond. De rode draad in mijn werk is het verbinden van je hart met je hoofd.

Individuele begeleiding
Ik help je als er iets dwars zit, in werk of privé. Zit je ergens mee in je maag? En leidt dat tot klachten als stress, te weinig focus, angst, boosheid, of gebrek aan energie? Dat kan problemen geven in het contact met anderen, zoals je partner, je collega's of je leidinggevende. Maar vooral in het contact met jezelf. De rode draad is het verbinden van je hart met je hoofd.

Workshops en training
Samen met gelijkgestemden de diepte in op specifieke thema's en onderwerpen. We werken in de veilige sfeer van een kleine groep.

Teambegeleiding
Ik begeleid jouw team als er stagnatie is in teamontwikkeling. Zijn er onderhuidse spanningen? Vinden er veel veranderingen plaats? Is het samenwerken lastig? Samen met mijn collega helpen wij jouw team weer in een richting met persoonlijke en professionele groei.

Intervisie
Wil jij professionele begeleiding bij jouw intervisiegroep? Zodat je samen meer uit de bijeenkomsten kan halen? Ik begeleid jullie als groep en ook individueel.

Coaching

Praten over wat je dwars zit? Ik hoor je denken: 'Daar heb ik geen tijd voor.' Door mijn eigen achtergrond begrijp ik dat heel goed. Tegelijkertijd zie ik wat een coachingsgesprek voor je kan doen. Ik maak gebruik van werkvormen die hun effect ruimschoots hebben bewezen.

Transactionele analyse

Maakt je bewust van patronen in het contact met jezelf en anderen. Thuis en op het werk.

Opstellingen

Plaatst jou in een groter krachtenveld. Je onderzoekt welke invloed anderen hebben (gehad) op jouw gedachten en gedrag.

Lichaamswerk

Helpt je om minder te denken en meer te voelen. Je brein en je lijf werken samen, maar dat wordt vaak vergeten.

Trainingen en intervisie

Met gelijkgestemden de diepte in. Soms is dat precies wat je nodig hebt om verder te kunnen. Wil je meer mensen aanmelden of een incompany training aanvragen? Of heb je behoefte aan begeleiding voor jouw intervisiegroep? Neem contact met mij op.

Workshop

Kennismaking (familie)opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

23 jun
max: 10 deelnemers65 euro

Training

Werkstress en burnout

In deze training onderzoeken we samen met jou de bron van je uitputting. Het waarom van zo over je grenzen gaan. Want als je dat kan vastpakken, komt er pas echt ruimte voor een duurzame volgende stap. Voor als je er middenin zit, als je op weg naar herstel bent, of als je wil voorkomen dat het zover komt.

17, 24 jun & 2 jul / 13, 27 sep & 14 okt
max: 12 deelnemers1290 euro

Training

Tweedaagse persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. Je bent in staat om dit mee te nemen in het contact met anderen. Bij collega’s, je partner, vrienden of familie. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen. Dat geeft je ruimte om ook andere keuzes te maken. Keuzes die echt bij jou passen.

10 & 11 jun / 23 & 24 sep
max: 12 deelnemers695 euro