Skip to content
Workshop

Je lijf vertelt waar het knelt

Als je lichaam praten kon, wat zou het jou dan zeggen?

Als er iets mis is, weet je lijf het als eerste. Het is sneller dan je hoofd. Daarom is het zo zinvol om naar je lijf te luisteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze eendaagse workshop helpen we jou op weg door middel van lichaamsgerichte oefeningen. We oefenen met meer voelen in plaats van analyseren. Rust en stilte worden afgewisseld met actie en reactie. Je leert (opnieuw) hoe je je lichaam als graadmeter kan gebruiken. Je lijf helpt je om te voelen wat er voor jou echt toe doet of wat je eigenlijk nodig hebt. Diepgaand en ook praktisch, zodat je er thuis mee verder kan.

We werken in de veilige sfeer van een kleine groep (max 12 deelnemers), zodat er voldoende ruimte is voor jouw eigen inbreng.

Twijfel je of deze training is wat je zoekt? Plan hier een gratis online oriëntatiegesprek om te kijken wat bij je past.

25 november 2022
Deze workshop is samen met huisarts, yogadocent en coach/trainer Lisa van Kuijk.

21 januari 2023: themadag 'Grenzen'
Deze workshop is inclusief boksclinic door Niels Evers. Wil je weten wat dat inhoudt? Lees hier meer over Niels en over de boksclinic.

  • 195 euro

Meer weten over dit onderwerp?
Lees het blog over Je lijf vertelt waar het knelt

Andere trainingen

Training

Opstellingendag

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

7 okt / 15 nov / 22 jan
max: 10 deelnemersRepresentant 50 euro. Vraaginbrenger 145 euro.

Training

Training Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen.

30 nov & 1 dec / 8 & 9 feb
max: 8 deelnemers885 euro