Skip to content
Workshop

Je lijf vertelt waar het knelt

Als je lichaam praten kon, wat zou het jou dan zeggen?

Als er iets mis is, weet je lijf het als eerste. Het is sneller dan je hoofd. Daarom is het zo zinvol om naar je lijf te luisteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze eendaagse workshop helpen we jou op weg door middel van lichaamsgerichte oefeningen. We oefenen met meer voelen in plaats van analyseren. Rust en stilte worden afgewisseld met actie en reactie. Je leert (opnieuw) hoe je je lichaam als graadmeter kan gebruiken. Je lijf helpt je om te voelen wat er voor jou echt toe doet of wat je eigenlijk nodig hebt. Diepgaand en ook praktisch, zodat je er thuis mee verder kan.

We werken in de veilige sfeer van een kleine groep (max 12 deelnemers), zodat er voldoende ruimte is voor jouw eigen inbreng.

14 oktober 2022: themadag 'Grenzen'
Deze workshop is inclusief boksclinic door Niels Evers. Wil je weten wat dat inhoudt? Lees hier meer over Niels en over de boksclinic.

25 november 2022
Deze workshop is samen met huisarts, yogadocent en coach/trainer Lisa van Kuijk.

  • vr 14 okt · 9:30 - 17:00 uur
  • Caatje aan de Lek, Culemborg

  • vr 25 nov · 9:30 - 17:00 uur
  • Buitenhuis, Buren

  • 195 euro

Meer weten over dit onderwerp?
Lees het blog over Je lijf vertelt waar het knelt

Andere trainingen

Workshop

Kennismaking (familie) opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

8 okt (Vol) / 1 nov / 16 dec
max: 12 deelnemers195 euro

Training

Terug naar je drijfveren

Sta jij iedere dag op, om te doen wat je wilt doen? Weet jij je oorspronkelijke drijfveren nog? Soms verliezen we ons plan uit het oog. Door de waan van de dag, door wat anderen van ons vragen, doordat je het zelf niet meer scherp hebt. Veel professionals gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen.

3 (Vol) & 4 okt (Vol) / 14 & 15 nov / 16 & 17 jan
max: 8 deelnemers695 euro

Training

Tweedaagse persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. Je bent in staat om dit mee te nemen in het contact met anderen. Bij collega’s, je partner, vrienden of familie. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen. Dat geeft je ruimte om ook andere keuzes te maken. Keuzes die echt bij jou passen.

4 & 5 nov / 30 & 31 jan
max: 12 deelnemers835 euro