Skip to content
Training

Terug naar je drijfveren

Sta jij iedere dag op, om te doen wat je wilt doen? Weet jij je oorspronkelijke drijfveren nog? Soms verliezen we ons plan uit het oog. Door de waan van de dag, door wat anderen van ons vragen, doordat je het zelf niet meer scherp hebt. Veel professionals gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen. En dat heeft weer een positief effect op het contact met anderen.

In de training oefen je en observeer je anderen. Je (her)ontdekt je eigen drijfveren, en hoe die samenhangen met je eigen behoeften, verlangens, waarden en normen, zowel professioneel als in je privéleven.

Deze training helpt je om:

- echt contact te maken met jezelf en dit in te zetten in het contact met anderen

- een gezonde balans te vinden tussen je eigen behoeften en dat wat anderen van je vragen

- het plezier in je werk terug te vinden of te behouden


De training bestaat uit 2 aaneengesloten dagen + een individueel coachingsgesprek zo'n 4 weken na de laatste bijeenkomst (los te plannen). Tijdens de trainingsdagen word je goed verzorgd met gezonde lunch en snacks.

  • ma 3 okt (Vol)di 4 okt (Vol)

  • ma 14 nov · 10:00 - 17:00 uurdi 15 nov · 10:00 - 17:00 uur
  • De Gelderlandfabriek, Culemborg

  • ma 16 jan · 10:00 - 17:00 uurdi 17 jan · 10:00 - 17:00 uur

  • 695 euro

Andere trainingen

Workshop

Kennismaking (familie) opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

8 okt (Vol) / 1 nov / 16 dec
max: 12 deelnemers195 euro

Training

Tweedaagse persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. Je bent in staat om dit mee te nemen in het contact met anderen. Bij collega’s, je partner, vrienden of familie. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen. Dat geeft je ruimte om ook andere keuzes te maken. Keuzes die echt bij jou passen.

4 & 5 nov / 30 & 31 jan
max: 12 deelnemers835 euro

Workshop

Je lijf vertelt waar het knelt

Als je lichaam praten kon, wat zou het jou dan zeggen? In deze workshop leer je te luisteren naar wat jouw lijf te vertellen heeft.

14 okt / 25 nov
max: 12 deelnemers195 euro