Skip to content
Training

Terug naar je drijfveren om te werken in de zorg

Sta jij iedere dag op, om te doen wat je wilt doen? Weet jij je oorspronkelijke drijfveren nog om te werken in de zorg? Soms verliezen we ons plan uit het oog. Door de waan van de dag, door wat anderen van ons vragen, doordat je het zelf niet meer scherp hebt.

Veel zorgprofessionals gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen. En dat heeft weer een positief effect op het contact met patiënten en cliënten. En ook het contact met jezelf.

Tijdens deze dag voor zorgprofessionals (her)ontdek je jouw persoonlijke drijfveren om te werken in de zorg. In de workshop oefen je en observeer je anderen. We werken in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers.

Deze training is geaccrediteerd voor 4 punten.

*Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM, om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.*

  • Utrecht
  • €230

Meer weten over dit onderwerp?
Lees het blog over Helen kent vele vormen

Andere trainingen

Workshop

Kennismaking (familie)opstellingen

Hoe werkt dat, zo’n opstelling? Weleens van gehoord maar nog niet ervaren? Ben je nieuwsgierig? Of vind je het misschien spannend, zweverig, vaag, niks voor jou? Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet? Of juist niet doet wat je wel graag zou willen doen?

8 okt / 1 nov / 16 dec
max: 12 deelnemers195 euro

Training

Werkstress en burnout

In deze training onderzoeken we samen met jou de bron van je uitputting. Het waarom van zo over je grenzen gaan. Want als je dat kan vastpakken, komt er pas echt ruimte voor een duurzame volgende stap. Voor als je er middenin zit, als je op weg naar herstel bent, of als je wil voorkomen dat het zover komt.

16, 27 sep & 14 okt
max: 12 deelnemers1290 euro

Training

Tweedaagse persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. Je bent in staat om dit mee te nemen in het contact met anderen. Bij collega’s, je partner, vrienden of familie. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen. Dat geeft je ruimte om ook andere keuzes te maken. Keuzes die echt bij jou passen.

23 (Vol) & 24 sep (Vol) / 4 & 5 nov / 30 & 31 jan
max: 12 deelnemers835 euro